Jak si vybrat tábor v Hipocentru Koryčany

Možná jste už zaznamenali změnu v koncepci táborů. Organizátorem našich táborů pro děti zdravé i děti se zdravotním a sociálním omezením je spolek HIPO KORYČANY, Z.S.

Budeme opět nabízet speciální jezdecké tábory = jezdecké kurzy = pro nejmenší JEZDECKÁ ŠKOLIČKA PRO NEJMENŠÍ (6-8 let), kde budeme kombinovat kvalitní jezdecký výcvik se zajímavými hrami a relaxací v přírodě.

Pro děti ve věku 8-13, začátečníky, je určen týdenní jezdecký tábor – kurz - REMONTA, ale můžete zvolit i dvanáctidenní variantu REMONTA MAXI, a to se slevou.

Pro pokročilé jezdce je určen TÝDENNÍ SPECIÁLNÍ JEZDECKÝ TÁBOR – KURZ (PŮVODNĚ VŠE O KONÍCH), který opět nabízíme i ve dvanáctidenní variantě .

Nechybí ani oblíbený KURZ WESTERNOVÉHO JEŽDĚNÍ .

Nabídku klasických táborů jsme zjednodušili a protože se již více jak 27 let specializujeme na chov koní, jejich výcvik a výuku jízdy na koni, nabízíme pouze dva:

ZÁKLADNÍ JEZDECKÝ TÁBOR, kde je hlavní náplní táborový program doplněný trochou výtvarky, ježděním na koni a pobytem v přírodě a… (původně Kovbojské a Superkovbojské prázdniny).

Nově jsme zařadili tábor, kde koně jsou v pozadí, v základu nabízíme pouze dvě výcvikové hodiny, ale rozšířili jsme nabídku sportovních a výtvarných aktivit. SPORTOVNÍ A VÝTVARNÝ LETNÍ TÁBOR.

A NEZAPOMEŇTE NAHLÉDNOUT NA NAŠE BONUSY.

Rubrika: